Kérastase termékcsaládok III.

Nos, kedves hölgyek, elérkezett a “végjáték”, azaz a harmadik irományunk is a Kérastase termékcsaládokról. Higgyétek el, megéri velünk tartani! Óriási előny, ha ismeritek mit miért használtok az egyik legbecsesebb kincsetekre, a hajatokra!

– Kérastase Discipline

Te is azok közé tartozol, akiknek két csepp esőtől Szimbát könnyedén leköröző sörénye képződik? Gond egy szál se, itt a Kérastase Discipline! Ez a termékcsalád a nehezen kezelhető göndör és hullámos haj megtartására lett kifejlesztve. Megmarad a forma, a lágy esés és a kontroll a frizuránk felett. Hajtsd uralmad alá a rosszalkodó fürtöket!

– Kérastase Aura Botanica

Az organikus és a luxus élmény egyvelege. Az ide tartozó termékek szinte 100%-ban természetes anyagokat tartalmaznak! Készítéskor mellőzik a szilikont, parabént és a szulfátot is. Mivel a szer is természetes ezért a hajunk is ilyen benyomást fog kelteni rendszeres használat során. Ajánljuk azoknak, akiknek fénytelen, átlagos hajuk, egészséges fejbőrük van és vágynak arra, hogy kiemelődjön hajuk természetes szépsége!

– Kérastase Volumifique

Mi az amire minden nő vágyik, de nem túl könnyen elérhető? Nem, most nem az ágyba reggelire gondoltunk, hanem az erős, gyönyörű és dús hajra melyet szabadon formázhatunk! A Volumifique sampon erre az igényre specializálódott, újjáépíti a haj belső szerkezetét, magabiztos tartást ad a hajszálaknak. A sampon és a hozzá tartozó balzsam használatától garantált siker várható!

– Kérastase Fusio Dose

Ahogy a neve is takarja, egyszerre több problémát is leküzdő termékekről van szó. Dehidratált a hajkorona, de jó lenne ha kedved szerint formázhatnád? Bátran ajánljuk a Fusio Dose Boostereit! Többféle Boosterből válogathatsz, így teljesen személyre szabott lesz a kezelés!

– Kérastase Specifique

Az utolsó termékcsalád megmutatja, hogy bizony a Kérastase a hajproblémák megoldásában is az élen jár. Nem jelent gondot a zsírosodó, korpás fejbőr és a hajhullás sem, ezen a palettán biztos megtalálod a legjobb dokit! Köszönjük a kitartó figyelmet, ezzel a végére is értünk a termékcsaládok bemutatásának. Az Elegante fodrászatban nyugodtan bombázzatok további kérdésekkel! Hamarosan jelentkezünk!

#elegante #frizura #Kérastase #luxus #hajápolás #győr #haj #hajkorona #fodrászat #barbershop #otthonihajápolás