Férfiaknak

Mitől érzed magad férfinak?

Ezt a kérdést az erősebbik nem, ha fel is teszi, akkor is általában csak magában. Pedig nőként úgy gondolom, fontos, hogy egy férfi tisztában legyen önmagával és saját férfiasságával. A férfiasságot –mint tudjuk – nem centikben mérik, annál inkább kisugárzásban, hozzáállásban, véleményalkotásban és megjelenésben! Nem arra gondolok, hogy attól lesz valaki férfi, hogy le sem szárad róla az öltöny, vagy éppen a mackónadrág, hogy szivarozik, vagy lányokat hódít estéről estére, vagy a konditeremben izzad minden nap. Azt sem hiszem, hogy egy „vezérhímnek” mindig keménynek kell lenni mint a kád széle, vagy annak mutatnia magát és egész nap tesztoszteronbombaként kell feszítenie. Nos, Uraim, szerény véleményem szerint az egészséges önbizalom, a humorérzék, a rátermettség és az igényesség a férfias férfi ismérve.

dsc_0169Ha mi itt a Fredy Barbershopnál nem is tudunk mindenhez hozzásegíteni, de az igényességhez biztosan! Hiszen az első benyomás mindig nagyon fontos. Akár céges megbeszélésre, állásinterjúra vagy randira gondolunk, egy ápolt haj és arcszőrzet mindenkit szimpatikusabbá tesz. És mi van akkor, ha valaki igényes?

dsc_0383

Pozitív visszajelzésekkel bombázzák. Ebből következik az egészséges önbizalom kialakulása vagy megerősödése. Az önbizalom nyitottabbá, lazábbá teszi az embert. Az első lépés tehát, hogy nézz be hozzánk, próbáld ki, mire vagyunk képesek. Ezekkel a tulajdonságokkal aztán Te döntöd el, hogy mihez kezdesz! 😉

Kurucz Rebeka Sára
Színésznő

img_4642-2