Rólunk

Baranyay Alfréd

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám a hobbim is.

Vidal Sassoon diplomát szereztem Angliában, ami sokak szerint a szakma legelismertebb oklevele. Így magától értetődő, hogy egyik példaképemnek magát Vidal Sassoont tartom, a másik pedig, akinek a pályámon a legtöbbet köszönhetek, a feleségem, Antalics Gyöngyi fodrászmester. Mestereim még, akik fejlesztettek és nagy hatással voltak rám (természetesen a teljesség igénye nélkül): Károlyi Jenő, KrisanGyőző, Bognár Szabolcs, Temesvári Károly, Hajas László, Czinki Herbert.
Sztárokkal is szerencsém volt dolgozni az Etyeki Filmgyárban a Hugo Boss, és a Roland Divatház megbízásából, valamint volt idő, mikor a TV-ben is több alkalommal készítettem kompozíciókat a Simbol Kafe Budapestben, az Elektronik Art megbízásából. Magazinokkal és búvárlapokkal is kapcsolatba kerültem, a Star magazinban egy évig rovatot vezettem. A 2008-as évben megnyertem a Loreal Thriller című versenyét,ami az Elle magazinban is megjelent. Az Operett színházban megrendezésre kerülő haj showkon a szakma elitjével álltam többször színpadon. Még a Fashion tvben is képernyőre kerültem, ami Magyarországon nem sokaknak sikerült. Részt vettem a magyarországi Fashion Weeken is.Magamról azt gondolom, hogy egy eklektikus, színes, érdekes,megújuló figurája vagyok a divatszakmának.Szeretem a Divatot, legyen az férfi vagy női, de leginkább az a fontos számomra, hogy teljes és átgondolt legyen a kompozíció, és legyen megörökítve fotókon is, mert az nagyon inspiráló tud lenni számomra.
A szalon vezetője és oktatófodrásza is vagyok. Aki nálunk szeretne dolgozni, azt sok mindenre megtanítom, hiszen a legfontosabb elsajátítani, hogyan kell stílust adni a férfiaknak.
Nálunk a vendégek nem sablonokat kapnak, hanem személyre szabott frizurát, ami a saját stílusukhoz igazodik, annak megfelel. A szalonunk nem csupán egy hely, ahol egy magasan képzett csapat dolgozik, hanem a nagyszerű frizura mellett, egy életérzést, élményt is adunk a hozzánk betérőknek.Fodrászmester vagyok, hiszen sok tanuló és alkalmazott nevelkedett és a mai napig nevelkedik a kezeim alatt.A vendégeim elismerése, ami a legnagyobb bizonyítéka a szakmai hozzáértésemnek, valamint a folyamatos fejlődésemnek.
Azt, hogy hogyan kell kommunikálni a vendégekkel, és milyen viselkedési forma az elvárt egy szalonban, azt az alkalmazottaimnak is igyekszem megfelelően átadni, ennek érdekében hétről-hétre tréningelem a csapatomat, ami bevallom, egy nagyon magasztos feladatot jelent nekem. Azt hiszem az a szakma csúcsa, amikor átadhatod a tudásod másoknak, de remélem, még sok kihívást és meglepetést tartogat az élet számomra, mert én neki még biztos.Igaz, sok mindent kipróbáltam e közel 20 év alatt, de most a férfi divathajban tudok teljesen kiteljesedni, ebben tudom megmutatni, mire is vagyok képes igazán, milyen is vagyok valójában. Úgy gondolom – hála Istennek -, a legjobb korban születtem, hiszen a szakáll pont divatba jött.
Happy

Csapat

A borbély szalonok az 1800-as évek óta a férfiak menedéke, második otthona! A hely, ahol egymás között diskurálhattak, szivarozhattak és whiskyzhettek, csak férfiak, egymás közt.
Aki hozzánk betér, egy igazi tradicionális borbély szalon hangulatába csöppen. A dizájnos környezet, a markáns külsejű és anyagú berendezés, a maszkulin kisugárzás mind azt hivatottak megerősíteni, hogy itt igazán férfiként bánnak veled és annak is érezheted magad! Professzionális és modern szakálligazítás, borbélykezelés, borotválás és hajvágás, a minőségi munka az, amire törekszünk, s hogy minden vendégünk elégedetten távozhasson. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött adunk tanácsokat, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát. Így ez nem csak egy szimpla borbély szalon. A családias, baráti hangulat, laza környezet kialakítása ugyanolyan fontos nekünk, mint a minőségi szolgáltatás nyújtása. A szalonnak elhivatott feladata a közösség építés. Szalonunk kiemelkedő különlegessége, hogy a Te külsődön mesterleveles fodrászok dolgoznak .
Ha szeretnél Te is egy igazán férfihez illő ellátásban részesülni, várunk Téged is, hiszen itt a helyed!