Kérastase termékcsaládok II.

Dobpergés
Ahogy ígértük, el is hoztuk nektek a Kérastase termékcsaládok bemutatásának második részét. Vágjunk bele!

– Kérastase Chronologiste
A tavaszi nagytakarításhoz hasonlóan a fejbőrünknek is szüksége van bizonyos időközönként egy alapos, mélyreható tisztításra, ápolásra. A Kérastase Chronologiste minden hajtípust kikúrál! Hurrá!
Az abyssine molekulák gyógyító hatása, az E-vitamin ápolása és a ceramidok regeneráló és tisztítóképessége egy nyugodt, táplált fejbőrt eredményez.

– Kérastase Nutritive
Sokan küzdünk hajszárazsággal, a fényvesztés mellett ez is egy nagyon gyakori “tünet”. Szerencsére a Kérastase Nutritive értékes tápanyagai minden problémánkra megoldást nyújt (jó, a nagybevásárlást nem végzi el, de elégedjünk meg a fényes, ragyogó hajjal!)
A selymes puhaságért és fésülhetőségért újjá kell építeni a hajszálakat, amik a külső környezeti hatásoktól roncsolódtak. Az Irisome komplex technológia egy szénhidrátokat, proteineket és lipideket tartalmazó formula, amely kiválóan teljesíti a regeneráló feladatát.

– Kérastase Densifique
Nagyon bosszantó tud lenni, mikor mindenhol belebotlunk a hajunkba. A fésűben, a kanapén vagy ne adj Isten a családi ebédben. A Kérastase Densifique a ritkás, vékonyszálú hajra lett kitalálva. A Steamoxydine formula egyedülállóan éleszti újra a hajhagymákat. Átlagosan 100.000 hajszállal büszkélkedhetünk, de lehetne sokkal több is. Ha egy szál kihullik, a hajhagyma normál 3-6 hónapos inaktivitása a mai rohanó világban több évre is kitolódhat.

– Kérastase Resistance
A frizura pajzsa! Extra védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, erőt és ellenállást ad a hajunknak. A szőkítés, szárítás, hajsütés, vasalás, fésülés.. mind mind károsító hatásúak. Az eredmény nem más, mint a töredezett hajszerkezet. Persze megfelelő védelemmel elkerülhetjük a problémát, ezért hozta el nekünk a Kérastase a Resistance termékcsaládot. 3 olyan formulát tartalmaz, melyek újraépítik a haj védőrétegét és új életre kel.

Olyan sok féle termék van, hogy egy harmadik bejegyzést is szentelünk a témának, legyetek résen!
Várunk titeket szeretettel az Elegante fodrászatban!

#kérastase #hajápolás #győr #fodrászat #extra #luxusápolás #luxustermék #frizura