Kérastase termékcsaládok I.

Az előző bejegyzésünkben átfogóan bemutattuk a Kérastase luxustermékeket és megígértük, hogy kicsit részletesebben is beleássuk magunkat egy-egy termékcsaládba. Nem is húzzuk a sorokat, íme:

Kérastase Elixir Ultime

Az alap pipere általában az “Egészséges és fényes hajért” mottóra épül, szinte mindannyiunk polcán található legalább egy ilyen termék. A Kérastase Elixir Ultime család feladata, hogy a tápláló alkotóelemeivel és értékes összetevőivel táplálja, megerősítse és védje a hajszálainkat. Erős, egészséges haj = ragyogó fényesség.

Kérastase Soleil

Kifejezetten a fényvédelmet helyezi előtérbe. A nap káros sugarai ugyan úgy ártanak a hajunknak, mint a szemünknek és a bőrünknek. A nyári forróságban könnyen durva tapintású, töredezett hajszerkezet lehet az eredmény. A Kérastase Soleil nem csak a napfénytől, de a klóros és sós víztől is megvédi hajunkat.

Kérastase Extentioniste

Szép hosszú, derékig érő haj? Ez ma már nem csak álom, könnyen valóság lehet! A Kérastase Extentioniste termékek 3 hónap alatt 4,5 cm-t is növelhetnek a hajunkon úgy, hogy az nem töredezik. Ha ez nem volna elég, az értékes anyagoknak köszönhetően a színvédelem mellett, a haj belsejébe jutva táplálják is azt. Többé nem számít a napsugárzás, cigifüst vagy egyéb kemény kémiai-, fizikai hatás, ha ezt a terméket használjuk, szinte biztos, hogy irigylésre méltóan erős és hosszú hajunk lesz. Röviden a tápanyagokról: Keratin R komplex a haj belső szerkezetének egészségéért és taurin a tüszők, hajhagymák védelméért.

Kérastase Réflection

Mindannyian tapasztalhattuk, hogy ha festjük a hajunkat, nagyon sok macerát vállalunk magunkra. Amilyen hosszú idő a festés, olyan gyorsan veszíti hajunk a színt és a ragyogást. A hajszálak felszíne egyenetlen lesz, nem tudja visszaverni a fényt, ezáltal mattá, fénytelenné válik. A Kérastase Réflection hatóanyagai, amik leküzdik ezt a problémát: Rizsolaj – víztaszító réteg képzése; Chelators komplex – környezeti szennyeződés hatásainak csökkentése UV-szűrő – védelem a káros sugarak ellen; E-vitamin – extra védelem a környezeti hatásoktól; Cink-glükonát – színpigmentek bezárása a hajszál szerkezetébe.

Igen, ez a cikk kicsit szakmai lett, de ha bármi kérdésetek van, bátran keressetek minket az Elegante fodrászatban! A termékcsaládok részletezése még folytatódik, hamarosan jön a 2. rész!

#kérastase #győr #fodrászat #elegante #hajvédelem #luxushajápolás #hajápolás