Kérastase – A hajápolás luxusa

A női haj kulcsfontosságú szerepet tölt be a külső megjelenéssel kapcsolatban. Éppen ezért egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a frizuránk minél szebb, dúsabb, frissebb és egészségesebb legyen.

Győrben az Elegante fodrászatban is találkozhattok a Kérastase szuperhatékony termékeivel. A Kérastase 1964 óta létezik és a hajápolás kizárólagos luxusa. Az egyedülálló kutatásokkal és a mindig innovatív formulával biztosítják maguknak a ranglétra tetején levő helyet. A Kérastase minden hajproblémára és minden hajtípusra megfelelő ápolást tud nyújtani, hiszen szinte végtelen hosszú termékskálájuk van, mindenki meg tudja találni a neki megfelelőt! Az otthoni ápolás elengedhetetlen ha hosszútávú és látványos eredményeket szeretnénk elérni. Nem elég csupán a havi egyszeri fodrászatba járás, nem várhatjuk el, hogy attól az egy alkalomtól lesz csilli-villi a hajunk. Ha az otthoni rutinunkba is beépítjük az ápolást, pár év múlva garantáltan megköszönjük magunknak, hogy nem lustálkodtunk és büszkén nézhetünk majd tükörbe. Ahogy korábban is említettük, a Kérastase minden hajproblémára és hajtípusra tud megoldást. Röviden összeszedve a termékcsaládok:

Kérastase Elixir Ultime – Az egészséges és fényes hajért

Kérastase Soleil – A fényesség megőrzéséért

Kérastase Extentioniste – A hajnövesztés csodaszere

Kérastase Réflection – A festett haj színvédelme

Kérastase Chronologiste – A haj és a fejbőr felfrissítése

Kérastase Nutritive – A hajszárazság ellen

Kérastase Densifique – A dúsabb frizuráért

Kérastase Resistance – Töredezett, szerkezetileg sérült hajra

Kérastase Discipline – Nehezen kezelhető (göndörödő, hullámosodó) hajra

Kérastase Specifique – Problémás fejbőrre

Kérastase Aura Botanica – Organikus termékcsalád

Fusio Dose – Összetett megoldások

Volumifique – Volumennövelés vékony szálú frizurára

Mint láthatjuk, itt aztán tényleg van miből válogatni, az elkövetkezendő bejegyzéseinkben bővebben is kitérünk egy-egy termékcsaládra! Addig is várunk Titeket szeretettel, próbáljátok ki bátran a Kérastase csodaszereket, biztosan nem fogtok csalódni bennük!

#kérastase #loreal #hajápolás #otthoni hajápolás #fodrászat #elegante #győr #termékcsalád