A kopaszodás II.

Korábbi cikkünkben beszélgettünk a kopaszodás elkerülhetetlenségéről és magukról az “elszenvedőkről”, akik így vagy úgy, de próbálnak megoldást találni, vagy legalább is tudat alatt gondolnak rá, hogy hmm, valami változott. Ha Te is épp a kopaszodó férfiak táborát gyarapítod, jó helyen jársz: összeszedtünk pár tippet, hogy mit kezdj a frizuráddal!

Nem is gondolná az ember, hogy ez a természetes folyamat, akár előnyünkre is fordítható! Mindig happy, sosem depi! Durván két opció van: fejtetőn vagy oldalt kopaszodunk. Aki a feje tetején, az egy kicsit kevesebb variációból válogathat, neki valószínűleg egy egységes rövid frizura fog jól állni. Aki viszont oldalt, annak több lehetősége is van:

 

1. Választékkal “eltakart” folt

Abszolút top, a nem kopaszodók is gyakran hordják így a hajukat. A kinyírt választék miatt nem feltűnő, hogy megfogyatkozott a hajunk ugyanis olyan, mintha a választék részét képezné. Másik oldalt pedig egyszerűen az oldalra tűrt haj takar. Könnyen rendben tartható, nem extrém, divatos. Bátran ajánljuk!

2. A homlokra fésülős

Ezzel érdemes lesz vigyázni, ha magad próbálod otthon megoldani, nem biztos, hogy olyan eredményt kapsz, amilyet szeretnél. Érdemes profi szakemberhez fordulni (Fredy barbershop!!)

3. Tépett frufrus

Kifejezetten extra verzió, azonban ehhez azért kell egy bizonyos hajmennyiség, szóval a kezdődő kopaszodáskor használható.

4. Rövidebb, tépett

Nem elrejti a kopaszodást, hanem annyira feldobja a külsőt, hogy nem tűnik fel a “hiba”. Egy igen közkedvelt, komfortos, kevés ráfordított időt igénylő viselet. Remek választás, ha egy mozdulattal akarjuk belőni a hajunkat a reggeli készülődéskor.

5. Rövid tüsi

Szintén egy univerzális, bárkinek viselhető hajszerkezet. Nem kell vele sokat törődni, bárhol megállja a helyét, garantáltan senki nem fog a ritkuló hajaddal foglalkozni.

Persze még számtalan megoldás létezhet, de talán ezek a legnépszerűbbek. Akárhogy is: térjetek be hozzánk a Fredy Barbershopba egy konzultációra és biztosan megtaláljuk számodra a legmacsóbb frizurát!

#barbershop #kopaszodás #hajritkulás #hajviselet #fredy #győr #győrbarber #barber #fodrászat