A kopaszodás

A hajhullás éppen olyan váratlanul jöhet, mint kamaszkorban az első szál bajusz vagy szakáll. Azonban míg azt le tudjuk nyírni, a kopaszodással már nehezebb dolgunk van. Mi ilyenkor a teendő? Hajbeültetés? Beletörődés?

Szinte mindenkit érint ez a “probléma”, ahogy idősödik, így nem meglepő, hogy nagyon sok férfitársunkat látjuk haj nélkül, legyenek fiatalok vagy öregek. Vannak akik “áldozatok” és vannak, akik szándékosan borotválják a bukósisakot. Itt most főleg a nem szándékos hajtalanságról fogunk beszélni. Kicsit menjünk bele a különböző reakciókba, ahogy a férfiak fogadják a kopaszodás első jeleit: Vannak akik…

– Nem fogadják el és úgy tesznek mint ha semmi nem lenne, azt hiszik még mindig jól áll a frizurájuk, akárcsak tinédzserként. Nekik bátran ajánljuk, hogy térjenek be hozzánk a Fredy Barberhopba egy kis tanácsadásra.

– Hasonlóak a titkolózósak is, csak ők a nem elfogadás mellett megpróbálják elrejteni a problémát: több, kevesebb sikerrel. Sokan nagyobb bajt okoznak azzal, hogy például a kopaszodó foltra fésülik a hajukat és nevetségessé teszik a kinézetüket.

– A pánikolók keményen felveszik a harcot a kopaszodással, azonban 99%-ban eredménytelenül. Eszméletlen mennyiségű pénzt költenek a különböző drogériákban, pedig egy új forma ezerszer hatásosabb lenne.

– Az utolsó kategóriába pedig azok tartoznak, akik felismerték a problémát és nem kapálóznak a süllyedő futóhomokban, hanem alkalmazkodnak. Új frizurákat próbálnak ki. Bátran ajánljuk az idetartozást!

Egy következő bejegyzésben segítünk, hogy hogyan lehet kopaszodáshoz alkalmas frizurákat választani, illetve tárgyalunk a hajbeültetésről is. Addig is várunk titeket szeretettel a barbershopban, ha tanácstalanok vagytok! Happy!

#kopaszodás #hajhullás #fredy #barbershop #győr #haj #frizura #barber