Barbershop – Újabb trendi szó vagy megkülönböztetett érték?

Ma egy olyan világot élünk, ahol előbb megyünk be a gym-be, mint a kondiba, jobb ízűen iszunk egy pub-ban, mint egy kocsmában és pihenés helyett wellnesselünk. Ezek alapján joggal merülhet fel a kérdés: A barbershopok is csak modern köntösbe bújtatott fodrászatok? Igen, nem?

Ha szabad a gazda, eláruljuk : mikor fiúként térünk be egy fodrászatba, fiúként jövünk ki, rendezettebb hajjal. Viszont, amikor egy barbershopba megyünk be fiúként, akkor férfiként jövünk ki onnan. Valószínűleg ez választ adott a kérdésre: IGEN, a barbershopok más szolgáltatást nyújtanak, mint egy sima fodrászat.

Természetesen semmi baj nincsen az általános frizura igazítókkal. Sőt jó, hogy vannak, hiszen míg ők nemtől független fogadják a vendégeket, addig a barbershop egy igazi Férfiklub. Amint belépünk egy ilyen Férfiklubba, áthat a retro, maszkulin stílus, amitől még inkább macsónak érezzük magunkat. Sötét bőrülések, robosztus fapultok, motoros/autós képek, hagyományos kettéhajthatós borotvapengék… és természetesen a szakképzett, igényes megjelenésű barberok, akik egytől-egyig a legprecízebbek: alaposan, személyre szabottan alakítják a hajunkat és arcszőrzetünket, szóval egy másodpercig sem kell aggódnunk, hogy a végeredmény esetleg nem a lehető legjobb lesz. A legtöbb barbershopban annyira magabiztosak a szakértelmükben, hogy még pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, ha nem úgy sikerül a frizura, ahogy szeretnénk.

Összefoglalva: ha egy igazán pofás, magával ragadó, férfias frizurát és arcszőrzetet szeretnél, térj be hozzánk a Fredy Barbershopba, lazulj el, beszélgess, érezd jól magad és a végén gyönyörködj a férfias valódban.